Modë

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Për t`u dukur bukur nuk është kusht të shpenzosh shumë. Edhe me pak para mund të dukesh si miliardere. Nga Miranda Kerr, Ciara e deri tek Hailey Bieber, të gjitha kanë bërë edhe zgjedhje të lira, por që duken sikur u kanë kushtuar në pasuri të tërë.

Ti merr idetë, pastaj mund edhe t`i qepësh tek stilistja jote e preferuar.

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Bluza 45 dollarëshe e Hailey Bieber

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Djathas fustani Zara 75 dollarë, majtas 100 dollarë

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Fustani Mango 60 dollarë i Irina Shayk

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Fustani i kuq 47 euro H&M dhe tjetri i së njëjtës firmë 10 euro

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Bluza 40 dollarë H&M e Emily Ratajkowsky

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Sandale 44 dollarë të Rooney Mara

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Fustani 28 dollarë i Ciara-s në mbrëmje Gala

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Majtas fustani i TopShop 30 dollarë, djathtas H&M 50 dollarë, njëri në OSCAR e tjetrin në mbrëmjen e Vogue

Si të dukesh milionere me rroba të lira? Ta tregojnë vipat

Bluza Zara 40 dollarë e Mbretëreshës Letizia

*Burimi Bright Side