Modë

Shallin më chic dhe prej mëndafshi jua tregon Olivia Palermo se ku ta gjeni

Shallin më chic dhe prej mëndafshi jua tregon Olivia Palermo se ku ta

Olivia Palermo është fashion influencer 34 vjeçe në New York e cila ka prezantuar shallin silk, prej mëndafshi më në trend të momentit. Janë shami të markës le scarf që mund të kombinohen me veshjet e vjeshtës dhe dimrit, në madhësi dhe ngjyra të ndryshme.

Për të reklamuar produktin, Olivia shkruan një fjali që i përshtatet kohëve të sotme të pandemisë: Prezantimi i stilit më elegant që mund të bëni është sigurimi i sigurisë së vetes dhe të tjerëve.

Olivia Palermo:

Duke ditur që prezantimi më chic që mund të bëj është siguria ndaj vetes dhe të tjerëve, jam kaq e entuziazmuar të njoftoj linjën e shamive silk nga le.scarf! Kam punuar me ekipin e udhëhequr nga gratë në le-scarf për t'ju sjellë madhësitë dhe ngjyrat e mia të preferuara për Vjeshtë / Dimër të cilat do i zbuloj nesër në Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Shallin më chic dhe prej mëndafshi jua tregon Olivia Palermo se ku ta

Faqja zyrtare e le.scarf: https://www.instagram.com/le.scarf/