Modë

Rroba banjet perfekte për verë janë këto të Selena Gomez

Rroba banjet perfekte për verë janë këto të Selena

Plazhi i do edhe ca muaj të mirë që të fillojë, por ndoshta duhet të mbledhësh versione rroba banjesh që tani. Një palë janë këto të Selena Gomez.

I ka krijuar vetë Selena në bashkëpunim me ish-menaxheren e saj Theresa Mingus dhen partnerin e biznesit Morgan Brutocao. Ata krijuan një koleksion kapsulë të rrobave të banjës për La'Mariette, plot me printe.

Rroba banjet perfekte për verë janë këto të Selena

“Ishte vërtet argëtuese për ne të luanim me krijimin e rrobave të banjës. Ngjyra ime e preferuar ishte vjollca. Doja të qëndroja larg ngjyrave që jam mësuar të vesh dhe pëlqej gjithmonë si e kuqja dhe e bardha”, tha Selena në një intervistë. Dhe ja,i veshi vetë e para.

Rroba banjet perfekte për verë janë këto të Selena

Linku për porosi

Linja është gjithëpërfshirëse dhe përfshin disa versione të të njëjtit print. Modelet janë të disponueshme në madhësi nga XS deri në XXL dhe çmimi varion nga 49 deri në 119 dollarë.