Modë

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë çantat trend të pranverës 2021

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Disa nga markat e njohura kanë zbuluar trendin e çantave të pranverës 2021. Nga stili me rrjetë dhe me aksesorët si gurë, tek ngjyrat super të ndritshme si nuancat e blusë apo e verdha, tendenca për çantat e pranverës 2021 bën këdo që të dojë të paktën një prej tyre. Disa prej tyre janë me pupla në të zezë dhe të bardhë, disa tepër të vogla për tu quajtur çanta, vendosen dhe në qafë.

Shihni si më poshtë dhe na tregoni kë do zgjidhnit.

Molly Goddard

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Richfresh

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Theophilio

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Burberry

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Fendi

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

PH5

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Dsquared2

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Fendi

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Blumarine

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Max Mara

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Tom Ford

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Joseph

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Libertine

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Maxhosa Africa

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë

Anna Sui

Rrjetë, gurë dhe ngjyra të forta. Këto janë