Modë

Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…

Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…

Ca nga moda e ca nga vapa është rikthyer stili me barkun jashtë. Prej disa vitesh u harrua ai i fillimviteve 2000 kur vajzat vdisnin t`u dilte qoftë edhe pak barku. E kanë përqafuar sërish stilin e vjetër, por me një tjetër lloj klasi, rafinimi e kombinimi.

Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Eni Koci
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Elvana Gjata
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Hygerta Sako
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Fjodora Fjora
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Roza Lati
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Sara Kolami
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Linda Halimi

E ka përqafuar Fjoroda Fjora me kostumin jeshil, Hygerta Sako, Marina Vjollca, Elvana Gjata, Sara Kolami, Eni Koçi, Linda Halimi, e Roza Lati, por mbretëresha e këtij stili që edhe i ka paraprirë është Keisi Shtëpani, bukuroshja e motit në News 24.

Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Marina Vjollca
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Keisi Shtëpani
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Keisi Shtëpani
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Keisi Shtëpani
Rikthehet moda e viteve 2000 dhe mbretëresha e saj është…
Keisi Shtëpani

Jo një e as dy, por plot katër foto shkrepur që para pandemisë.