Modë

Po ti e nxore fustanin me pika nga dollapi?

Po ti e nxore fustanin me pika nga dollapi?

Fustanit me pika të vogla e të mëdha duket se nuk i ikën moda. Vajzat e njohura të televizionet i kanë nxjerrë nga dollapi dhe postuan fotot e para.

Nuk ka rëndësi ngjyra e as madhësia e pikave. Nuk ka rëndësi as në fustani është i gjatë a i shkurtër, me rëndësi është të të shkojë.

Po ti e nxore fustanin me pika nga dollapi?

Soni Malaj për shembull e ka të gjatë, kurse Xhensila të shkurtër, me rripa të hollë.

Po ti e nxore fustanin me pika nga dollapi?

Ky i Keisi Shtëpanit na kujton ata të filmave vizatimorë.

Po ti e nxore fustanin me pika nga dollapi?
Keisi Shtëpani

Dhe sigurisht, listës nuk i mungon Estela Ujka, që është gjithmonë aty ku është moda.

Po ti e nxore fustanin me pika nga dollapi?
Estela Ujka

Tiranapost.al