Modë

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar ngjyrën e flokëve

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera. Ke menduar për një ndryshim në look? Mund të ndryshosh ngjyrën e flokëve. Nga ngjyra bionde, tek balayage apo luleshtrydhe.

Pranvera e 2024-ës sugjeron edhe nuancat portokall-kajsi apo rozë e lehtë. Nëse nuk i imagjinon dot, mund t`i shikosh të gjitha ngjyrat më poshtë dhe të zgjedhësh atë që të përshtatet.

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Për dy ditë vjen pranvera, 20 sugjerime për të ndryshuar

Tiranapost.al