Modë

Momentet më të bukura me video nga Vogue World dhe qershia mbi tortë Gigi Hadid e Kendall Jenner

Momentet më të bukura me video nga Vogue World dhe qershia mbi

Parisi festoi 100-vjetorin e modës franceze dhe sportit, në një event të pazakontë me tematikë vintage.


Chanel risolli veshje të 1920-ës. Kurse supermodelet Gigi Hadid dhe Kendall Jenner, bënë një superhyrje.Ato ishin veshur matchy-matchy nga Hermes si kalorëse dhe e vetmja gjë që ndryshonte ishte ngjyra e kuajve në të cilët po kalëronin. Tematika e veshjes së tyre ishte ajo e viteve 1950.


Place Vendôme nuk ka qenë kurrë më i bukur!