Modë

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka marrë malli

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Disa detaje të modës së viteve 2000 janë me të vërtetë qesharake dhe me siguri nuk të ka marrë malli. Megjithatë le t`u hedhim një sy detajeve të ekzagjeruara që sigurisht nuk janë përdorur vetëm nga njerëzit e zakonshëm, por edhe nga vipat, andej nga del dhe moda.

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Pantallonat me të lidhur tek beli

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Jeleku me pantallona të ngushta

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Bizhuteri të ekzagjeruara

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Tutu me kanotierë

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Pantallona si poture

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Rripa nga këta të superngarkuarit

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Fustan kov i kthyer nga poshtë

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Rripa të mëdhenj në bel

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Çizmet deri tek kyçi

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Minifundi, po mini ama

Moda e shëmtuar e viteve 2000 për të cilën s`të ka

Getat ngjyrë e fortë

*Burimi Bright Side