Modë

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Përveç çmimeve, ceremoni si ajo e Oscar kanë gjithë vëmendjen edhe për veshjet. Këtë vit, ajo që ra më shumë se shumë është stili i fustaneve të hapur në pjesën e dekoltesë, por me formën e gjoksit.

Që nga Jessica Chastain, Nicole Kidman, tek Regina Hall, Amy Schumer apo Vanessa Hudgens e shumë të tjera, me dekolte të madhe apo të vogël, kanë zgjedhur ta ekspozojnë.

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar

Një pjesë kanë qëndruar gjithsesi brenda elegancës dhe sensit të masës, të tjera si, Tracee Ellis Ross kanë guxuar pak më shumë.

Moda e re e fustaneve ceremoniale që nxori në pah Oscar