Modë

Kush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulon sensualen e secilës

Kush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulon

Ajo është vetëm 26 vjeçe, prezantoi koleksionin e saj në shkurt në Javën e Modës në Londër dhe për të ka shkruar edhe Forbes, por shumë bashkëkombës e njohën Nensi Dojakën nga postimet e disa orëve më parë të Bella Hadid.

Kush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulon

Modelja e njohur u shfaq në eventin e VMA-së me një kombinim të dizajnuar nga shqiptarja, një bluzë tyli unike dhe pantallona serioze.

Vajza me orgjinë nga Tirana ka sjell në botën e modës një frymë të re avangarde. Koleksionin e saj të fundit (një prej veshjeve që mbajti dhe Bella) ajo e përshkruan me tre fjalë: vitet 90’, të fuqishëm, ‘soft’ dhe preciz.

Kush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulon
Nensi Dojaka

Në veshjet e saj ka një ndërthurje mes trendeve të viteve ’90, por që njëkohësisht ndihet shumë sikur i përkasin të tashmes, pasi ajo frymëzohet edhe nga realiteti i sotëm.

Kush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulon

Përmes kontrasteve, koleksioni i Nensit jep shumë vetëbesim, por diku mund të ndjesh brishtësi kundrejt ashpërsisë.

Kush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulon

Tekstilet e ndryshme e bëjnë veshjen më intensive dhe krijojnë vulën e saj, për një mënyrë veshjeje që përmbys rregullat dhe jep ndjesinë e poetikes.

Kush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulon

“Kush është blerësi yt”, u pyet në një intervistë për Forbes, Nensi, e cila u përgjigj: “Një grua me vetëbesim që nuk ka frikë të duket ndryshe dhe të thyejë atë paramendimin e një ‘veshjeje’ të bukur”./ Referuar Forbes

Kush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulonKush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulonKush është vajza nga Tirana që veshi Bella Hadid dhe zbulon