Modë

Kostumi Zara i Xhensilës

Kostumi Zara i Xhensilës

Nëse e pe “Në kurthin e Piter Panit” mbrëmë dhe të pëlqeu kostumi i bardhë me xhaketë dhe pantallona i Xhensila Myrtezajt, mund ta kesh dhe ti.

Kostumi Zara i Xhensilës

Është Zara dhe i gjithi kushton 12 mijë lekë të reja.

Kostumi Zara i Xhensilës

Linku për porosi

Xhaketa është 7990 lekë, kurse pantallonat e bardha, të ngushta nga fundi, mbi të cilat Xhensila kishte vendosur rripat e sandaleve, kushton 3990 lekë.

Kostumi Zara i Xhensilës

Linku për porosi

I gjen online dhe i porosit në linket poshtë fotos.

Kostumi Zara i Xhensilës

Kostumi Zara i Xhensilës

Tiranapost.al