Modë

Koha për të nxjerrë çizmet e gjata nga dollapi

Koha për të nxjerrë çizmet e gjata nga dollapi

Nisën shirat dhe sot kemi hyrë zyrtarisht në vjeshtë (për shkak edhe të ekuinoksit që është po sot). Ndaj është momenti më i mirë për të nxjerrë nga rafti çizmet. Nuk është nevoja të blesh të reja, sepse janë sërish në modë ato të gjatat, pak poshtë gjurit, ose pak mbi gjunjë.

Koha për të nxjerrë çizmet e gjata nga dollapi

Koha për të nxjerrë çizmet e gjata nga dollapi

Koha për të nxjerrë çizmet e gjata nga dollapi

Koha për të nxjerrë çizmet e gjata nga dollapi

Vajzat e njohura kanë filluar prej disa ditësh. Edhe modele të ndryshme në fotot profesionale po shfaqen me çizme.

Koha për të nxjerrë çizmet e gjata nga dollapi

Koha për të nxjerrë çizmet e gjata nga dollapi

Tiranapost.al