Modë

Kjo është pardesyja e kësaj vjeshte

Kjo është pardesyja e kësaj vjeshte

Një ishte pardesyja që mori më shumë vëmendje në Javën e Modës në New York.

Kjo është pardesyja e kësaj vjeshte

Poshtë gjunjëve, ngjyrë kapuçino, fiks për vjeshtë. Në fakt kjo ngjyrë u vu re në shumë nga stilimet e këtij viti.

Kjo është pardesyja e kësaj vjeshte

Interesante është sesi mund të kombinohet fare mirë me sandale pa qenë e nevojshme për këpucë apo çizme.

Kjo është pardesyja e kësaj vjeshte

Madje e veshur me sandale ajo duket edhe më bukur.


Clarie Rose ka postuar album fotosh dhe video me këtë pardesy.

Marka? Nga Proenza Schouler.