Modë

Këto modele çizmesh nëse i gjen me ulje, bliji që tani!

Këto modele çizmesh nëse i gjen me ulje, bliji që tani!

Nuk jemi ende në sezonin e çizmeve, por vetëm kur mendojmë që s’do kemi nevojë më për pedikyrë na shkon mendja t’i blejmë që tani.

Dhe kjo nuk është arsyeja e vetme, por mundësia që disa prej këtyre modeleve mund t’i gjeni me ulje.

Shtuar faktit që ka disa modele që shkojnë shumë me fustane apo funde mëndafshi.

9 modelet më trendi të këpucëve që do qëndrojnë edhe pas 2020-s janë këto:

1.Çizmet stil ushtaraku

2.Çizmet me lidhëse

3.Me dizajnin e lëkurës së krokodilit

4.Me platformë

5.Me printe gjarpri

6.Çizmet për 'hiking'

7.Çizmet kaubojs

8.Çizmet deri tek gjuri

9.Çizmet e bardha

Burimi WhoWhatWear