Modë

Kate Middleton u shfaq me vathë që kushtonin vetëm 5 dollarë dhe e merrni me mend çfarë ndodhi

Kate Middleton u shfaq me vathë që kushtonin vetëm 5 dollarë

Paraqitja e Kate Middleton tërheq gjithmonë vëmendjen. Pas çdo daljeje të saj publike, vajzat apo gratë nisin të kërkojnë në internet për markat dhe çmimet.

Dhe për arsye të kuptueshme, paraqitjet e fundit të Kate në takimet virtuale kanë qenë të thjeshta dhe të përballueshme nga të gjithë.

Veshjet e saj nuk kanë qenë të ndryshme nga ato që ne veshim gjatë punës, nga shtëpia dhe do të thotë që kanë çmime të arsyeshme.

Kate Middleton u shfaq me vathë që kushtonin vetëm 5 dollarë

Në një nga takimet e fundit ajo mbante një palë vathë që kushtojnë 5 dollarë, të cilat janë shitur menjëherë. Kjo është për t’u habitur duke marrë parasysh faktin që të gjithë aksesorët e Dukeshës jo vetëm kanë qenë materiale që s’kanë lidhje me bizhunë, por janë të zbukuruar me diamante apo perla.

Puna nga shtëpia të bën t’i përshtatesh ambientit. Shtuar faktit që shpesh dukesha është dalluar me veshje të markave të masës./ Burimi InStyle