Modë

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë të heshtur në shenjë respekti për të prekurit nga lufta në Ukrainë

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë

Rreth dy vjet më parë, Giorgio Armani ishte i pari që anuloi shfaqjen e tij për shkak të pandemisë së Covid-19.

Tani, stilisti i njohur mori një tjetër vendim të qartë, këtë herë në lidhje me luftën në Ukrainë. Në sfilatën e prezantimit të koleksionit të tij vjeshtë-dimër 2022-2023, në Javën e Modës nuk kishte muzikë.

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë

Eleganca ishte kryefjala e koleksionit të Giorgio Armani vjeshtë-dimër 2022-2023. Në sfilatën e Giorgio Armani dominonte drita. Kishte ngjyra që shënjonin energji, jetë dhe shpresë.

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë

Giorgio Armani prezanton koleksionin e fundit në një pistë