Modë

Gabimet që i bëjmë pa kuptuar me veshjen tani në dimër

Gabimet që i bëjmë pa kuptuar me veshjen tani në dimër
Kur temperaturat jashtë janë të ulëta shumë prej nesh duan vetëm të vishen sa më shumë që të mos ndjejnë të ftohtë. Në të njëjtën kohë, çdo grua dëshiron të duket elegante dhe moderne.

Në fakt, ka disa detaje dhe truke që mund t’ju mundësojnë të jeni elegantë në të ftohtë. Mjafton të shmangim këto gabime që i bëjmë më shpesh në veshjet dimërore.

Vendosni shall sipër xhupit apo palltos

Gabimet që i bëjmë pa kuptuar me veshjen tani në dimër
Mbani një çantë të madhe

Gabimet që i bëjmë pa kuptuar me veshjen tani në dimër
Zgjidhni diçka të lirshme sipër një fundi mini

Gabimet që i bëjmë pa kuptuar me veshjen tani në dimër

Mos e teproni me kapelet e kokës

Gabimet që i bëjmë pa kuptuar me veshjen tani në dimër

Pulovrat e gjata vishini me xhaketë të gjatë

Gabimet që i bëjmë pa kuptuar me veshjen tani në dimër

Vendosni një rrip ndryshe xhupit, diçka si vintage

Gabimet që i bëjmë pa kuptuar me veshjen tani në dimër