Modë

Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat

Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat

I këndshëm, i lehtë dhe në ç`ngjyrë të duash. Fustani i kësaj vere nuk varet as nga dizajni e as nga gjatësia, varet nga rripat që për të qenë “IN”, duhet të jenë sa më të hollë.

Që nga stilimet e Jacquemus, tek ato të Stella McCartney, Vittoria Ceretti dhe Victoria Beckham, të gjithë me rripa të hollë.

Shiko fotot më poshtë dhe do e dish më pas çfarë fustani të duhet.

Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Victoria Beckham
Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Valentino
Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Jonthan Simkhai

Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat

Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Badgley Mischka
Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Stella McCartney
Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Stella McCartney
Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Roberta Einer
Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Bevza
Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Balmain
Fustani fiksim i kësaj vere detajin e ka tek rripat
Nga Aigner

*Burimi Elle