Modë

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?

Vish ç`fustan të duash, mjafton të mos harrosh pa vënë rripin. Duhet ta kesh kuptuar tashmë që tendenca e kësaj vere është ky aksesor që si funksion kryesor ka të mbajë pantallonat. Gjithsesi nuk është hera e parë, se fustanët me rrip në mes i mbanin edhe vajzat e viteve ’90, dhe me siguri nuk do jetë as e fundit.

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?
Keisi Shtëpani
E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?
Bieta Sulo

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?
Klaudia Pepa

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?
Arjola Shehu

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?

E dije që këtë verë moda nuk varet nga fustani?

Prej rrobe, lëkure, elegant, minimalist apo qartësisht të duksshëm, pak rëndësi. Kemi s`kemi, belin do ta theksojmë me rrip se kështu është edhe moda.