Modë

Bisht pëllumbi, moda e re e flokëve për vajzat si burrat e viteve '80-`90

Bisht pëllumbi, moda e re e flokëve për vajzat si burrat e viteve

I mban mend këngëtarët rocker-ë të viteve `70, `80,`90-të? Moda e flokëve bisht-pëllumb, siç quhej, ka dalë sërish. Dhe nuk po flasim për burrat.

Bisht pëllumbi, moda e re e flokëve për vajzat si burrat e viteve

Në fillim ia pamë këtë model aktores që luan Tokion, tek “La casa de Papel”, Ursula Corberos. Pastaj Miley Cyrus-it dhe në fund edhe aktores Scarlett Johansson.

Bisht pëllumbi, moda e re e flokëve për vajzat si burrat e viteve

Bisht pëllumbi, moda e re e flokëve për vajzat si burrat e viteve

Kështu që të pëlqen, s`të pëlqen, nëse do të jesh në modë duhet t`i presësh flokët si Ursula, Miley, Scarlett dhe kushedi sa vajza të tjera. Mjafton të të shkojnë.

*Burimi Cosmopolitan