Modë

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se çfarë fustanesh duhet të veshim

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Një një botë kur moda ecën me ritme të shpejta dhe trendet vijnë e shkojnë me stinët, disa të famshëm vazhdojnë të lënë gjurmë për zgjedhjet e tyre në stil. Ndërsa zgjedhja e fustaneve vazhdon të mbetet dilemë në mendjen e shumicës, tre gra të famshme, ikona të stilit, jo vetëm që po tërheqin vëmendjen e publikut, por gjithashtu ndikojnë entuziastët e modës në mbarë botën. Bëhet fjalë për Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway.

Secili prej këtyre të famshëmve ka diçka unike për të ofruar për sa i përket stilit:

Bella Hadid na inkurajon të jemi të guximshëm dhe eksperimentalë, duke u veshur me dizajne moderne dhe prerje të guximshme.

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Demi Moore na kujton fuqinë e thjeshtësisë dhe elegancës klasike.

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Anne Hathaway tregon rëndësinë e shkathtësisë në modë, duke dëshmuar se përshtatja me stile të ndryshme duke ruajtur origjinalitetin personal është çelësi për një gardërobë të përsosur.

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se

Bella Hadid, Demi Moore dhe Anne Hathaway po na tregojnë se