Modë

Angelina Jolie rikthen në modë trendin e viteve 2000!

Angelina Jolie rikthen në modë trendin e viteve 2000!

Kemi parë shumë trende të rikthehen në 2020-n dhe një prej tyre na e riktheu Angelina Jolie, kur u fotografua me një shall që mbante në krah.

Aksesori na ktheu menjëherë në vitet 2000, kur përdorej si një kombinim për Mbrëmjen e Maturës, daljet në darkë apo celebrimet.

Angelina Jolie rikthen në modë trendin e viteve 2000!

Që nga ajo kohë e kemi zëvendësuar me xhaketa apo bluzë me kopsa, por nëse dikush do ta rikthente sërish në modë, ajo do të ishte Jolie.

Aktorja na kujton pse një shall na nevojitet edhe ne mbrëmjeve të freskëta të verës, ndërsa shton më shumë stil në pamjen e asaj që e la./ Burimi InStyle