Modë

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?

Voto! Janë vetëm katër germa dhe që mbartin kaq shumë fuqi, sepse në fakt është e vërteta: vota është fuqia juaj.

Por së fundmi këtë fjalë me katër germa (‘vote’ në anglisht) e kemi parë kaq të përhapur në rrjetet sociale.

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?

Sepse veshjet përcjellin mesazhe, dhe këtë vit në SHBA mesazhi që po dëgjohet më shumë është: Shko të votosh. Një mënyrë për të ndërgjegjësuar edhe të afërmit tuaj.

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?

Shumë nga emrat e njohur të botës së Hollivudit, modës dhe televizionit janë parë prej javësh që të shfaqen me veshje kur shkruhet ‘vote’.

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?

Madje këtë fjalë e kemi parë jo vetëm në veshje, por edhe në aksesorë apo këpucë. Shumë nga markat e njohura të modës kanë shfrytëzuar këtë moment, për të nisur trendin e ‘vote’.

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?

Dhe e gjitha sepse më 3 nëntor janë zgjedhjet presidenciale dhe do të votohet mes Donald Trump dhe Joe Biden.

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?

Por ky trend me siguri që mund të vijë në Shqipëri nga viti i ardhshëm, me afrimin e zgjedhjeve, që do të mbahen më 25 prill.

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?

Ashtu siç ka ndodhur më parë, personazhet publikë mund të jenë në vendin e atyre që sot shohim në kontinentin tjetër.

A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?A do të jetë ky trend edhe në Shqipëri, në 2021-shin?