Modë

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë verë sipas ekspertëve, sepse nuk dukeni aspak bukur

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

Moda dhe trendet nuk është e thënë të jenë gjithmonë të bukura. Ka raste që janë më të guximshme seç duhet. Veshjet neon, ato sportive që na kujtojnë izolimin dhe ca të tjera që do i shikosh më poshtë, nuk sugjerohen.

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

E gjitha neon

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

Këpucët me majë

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

Atletet e rënda

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

Rrobat e palestrës

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

E gjitha xhins

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

Leopard

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

Këtë stil as shapka e as sandale

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

Printe tropikale

9 trende në modë që duhet t’i evitoni këtë

Jelek

*Burimi Corriere.it