Modë

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre këtë vit

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Është kjo periudhë e vitit kur rikujtoi gjithçka që kaloi. Nga momentet më të mira, veshjet më të mira, ngjarjet më të bujshme, por edhe dështimet.

Këtë herë Bright Side ka përzgjedhur të gjitha herët kur vipat habitën me veshjet e tyre. Se ndonjëherë, rrobat pushojnë së qeni thjesht veshje dhe shndërrohen në deklarata prekëse. Ato mund të mbajnë peshën e identitetit personal, rebelimit shoqëror, ose shprehjes artistike. Moda bëhet një gjuhë, duke i lejuar individët të komunikojnë aspekte të personalitetit, besimeve dhe emocioneve të tyre pa shqiptuar asnjë fjalë.

Julia Fox

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Jennifer Lopez

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Heidi Klum

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Lenny Kravitz

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Salma Hayek

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Kim Kardashian

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Billie Eilish

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Lil Nas X

8 rastet kur personazhet e famshëm habitën me veshjet e tyre

Tiranapost.al