Modë

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe nëse s`do dalësh nga shtëpia)

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe

Nëse ke vendosur të shmangësh rrezikun e të qëndrosh në shtëpi, duhet të vishesh bukur për festa. Nëse ke menduar të shkosh diku, po e po që të duket një fustan. Mos u shpenzo shumë. Zara sjell disa variante të lezetshme me xixa, thjesht të zinj apo njëngjyrësh, për  të gjitha shijet.

Të gjithë janë nga 40 deri në 50 euro dhe poshtë gjeni linkun për porosi.

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe

7 fustane Zara për të shkëlqyer gjatë festave (edhe

Linku për porosi

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al