Modë

6 piastra të lira, të mira e të vogla për t`i marrë me vete në çantën e pushimeve

6 piastra të lira, të mira e të vogla për t`i marrë me

Nëse i ke flokët me onde vdes t`i drejtosh, atëherë me siguri do ta marrësh piastrën me vete edhe në plazh. Nëse je duke kërkuar për ta blerë një, Amazon ka disa të tilla, të mira dhe të lira. Për të mos marrë me vete atë të shtrenjtën që e përdor në shtëpi. Mbi të gjitha janë të vogla dhe shumë komode. Kushtojnë nga 15-35 euro.

6 piastra të lira, të mira e të vogla për t`i marrë me

Linku për porosi

6 piastra të lira, të mira e të vogla për t`i marrë me

Linku për porosi

6 piastra të lira, të mira e të vogla për t`i marrë me

Linku për porosi

6 piastra të lira, të mira e të vogla për t`i marrë me

Linku për porosi

6 piastra të lira, të mira e të vogla për t`i marrë me

Linku për porosi

6 piastra të lira, të mira e të vogla për t`i marrë me

Linku për porosi

*Burimi Cosmopolitan