Modë

5 video për ta lidhur shallin e vjeshtës në kokë

5 video për ta lidhur shallin e vjeshtës në kokë

Në plazh, ose edhe në përditshmëri mund t`i shtosh look-ut shallin si aksesor. Po, po atë që gjatë vjeshtës e mban në qafë, gjatë verës vendose në kokë.

Në gjuhën e modës quhet turban dhe të tregon gjithmonë me stil.

Nëse nuk ke ndonjë ide se si lidhet, kanë blogeret dhe i rrëfejnë përmes videove hap pas hapi.

*Burimi Cosmpolitan