Modë

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua sugjerojmë t`i blini!

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Sugjerimet në këtë shkrim janë bërë nga vajza dhe mamaja që kurrë nuk mendonin se mund t`i bashkonin shijet e veshjes në të njëjtën pikë. Për këto 5 trende të vjeshtës kanë rënë dakord dhe i kanë ndarë me të gjitha vajzat dhe mamatë qe duan t`i shkëmbejnë rrobat me njëra tjetrën.

Gri nga koka tek këmbët

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

çanta me shkëqim

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

Lëkura nuk vdes kurrë

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

çizmet mbi gju

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

Kostumi

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

5 trendet e vjeshtës që unë dhe mami im 57 vjeçe jua

Linku për porosi

*Burimi whowhatwear