Modë

5 detajet pranverore që s`duhet t`i mungojnë gardërobës

5 detajet pranverore që s`duhet t`i mungojnë gardërobës

Ditët e ngrohta me diell janë afër. Ndaj e do një refresh gardëroba. Pranvera, ashtu si vjeshta janë idealet për të kombinuar.

5 detajet pranverore që s`duhet t`i mungojnë gardërobës

Xhaketa sportive nuk duhet të mungojë

5 detajet pranverore që s`duhet t`i mungojnë gardërobës

Gjysmëgolfi pa mëngë

5 detajet pranverore që s`duhet t`i mungojnë gardërobës

Xhinset, në formën që të shkojnë më shumë

5 detajet pranverore që s`duhet t`i mungojnë gardërobës

Atletet, mundësisht të bardha. Se shiu ikën me dimrin.

5 detajet pranverore që s`duhet t`i mungojnë gardërobës

Fustani pambuk

Fotot mund të të ndihmojnë t`i kombinosh. Dhe mos guxo të thuash: Nuk kam çfarë të vesh!