Nën lupën e Stela Sallakut

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë verë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

Nuk është çudi aspak që vera të na gjejë me bluza pambuku dhe pantallona të shkurtra. Ose si unë sot, që kam veshur fund me pala satin dhe bluzë me supe të rëna. Duam të veshim gjëra të lehta pupël që mundësisht të mos i ndiejmë fare. Të jenë aq të lehta sa të harrojmë që i kemi veshur. Të ishte për mua do kisha jetuar vetëm me këmisha mëndafshi. Po sikur ta përmblidhnim gjithë gardërobën e verës vetëm me 4 kombinime?

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

1- Fustan me shapka (mules)

Këtë kombinimim e kanë bërë vajza shqiptare dhe të huaja. Genta G. Style (kështu e gjeni në Instagram), jeton në Toronto, dhe ka një stil shumë interesant. Këtë kombinim ajo e ka provuar me fustan mëndafsh dhe mules. Përveç saj, dhe editore mode dhe stiliste kanë bërë përzgjedhjet e tyre midis materialeve të pambukta dhe atyre mëndafshi.

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

2- Kanotjere dhe xhinse

E di e di. Sapo lexuat fjalën “xhins” ju zuri vapa. Por mos u nxitoni. Pa xhinse nuk bëjmë dot. Zgjidhni materiale pak më të lehta se sa ai Levi’s. Do t’ju rekomandoja të provonit disa prerje të reja që nuk i keni veshur më parë.

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

3- Pantallona “flared”

Kombinimi ideal është të kishit dhe një kanotjere që të jetë në të njëjtën copë me pantallonat. Pra të bëhet pak a shumë si kostum. Ngjyra portokalli është sugjerimi i editorëve, por provoni dhe të verdhën e luledeles.

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4- Fustane të gjata me sandalet gome

Këtë “look” ia kemi huazuar vajzave amerikane. Ato i kanë veshur që herët këto lloj sandalesh me rripa cope, llastiku ose lëkure. T’ju them të drejtën, s’kam qenë asnjëherë pro këtij dizajni. Por, kur kombinohen me fustane me lule, apo me flutura, duken mrekulli. Janë në listën time të blerjeve.

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë

4 kombinime të thjeshta që do të të duhen këtë