Modë

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në modë

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Temperaturat kaluan mbi 30 gradë më shpejt sesa zakonisht. Kështu që gardëroba e verës duhet bërë gati. Vera nuk ka pallto, xhup, xhaketa. Fustani është i vetmi element që përbën veshjen dhe ndaj duhet zgjedhur me kujdes.

Gjiganti i shitjes me pakicë Amazon ka një sugjeron disa fustane. E vetmja gjë që të duhet pasi ke zgjedhur, është një familjar që jeton jashtë e që mund të presë porosinë tënde. Meqë Amazon nuk bën dërgesa të Shqipëri.

Linket për porosi janë poshtë çdo fotoje, ndërkohë modelin e preferuar mund t`ia kërkosh edeh stilistes së preferuar.

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi

15 fustane vere: të lira, të mira, të rehatshme dhe në

Linku për porosi