Modë

14 truke si të kesh më stil pa qenë blogere dhe pa shpenzuar para!

14 truke si të kesh më stil pa qenë blogere dhe pa shpenzuar

2020-ta do të mbahet mend si viti i pandemisë dhe si viti kur ndoshta ti ndryshove stil, pa shpenzuar para, por duke bërë blerje me mend.

Të gjithë e kalojnë momentin e panikut gjatë blerjes, kur duket se të duhet gjithçka. Nëse ndodhesh në dyqan dhe të duhet një ndihmë, atëherë lexo listën më poshtë.

Këto janë 14 vendime që duhet të ndërmerrni për gardërobën tani, në mënyrë që të krijoni hapësirë, të kurseni para dhe të dukeni më mirë se kurrë.

14 truke:

1.Mos bli diçka vetëm për një rast

2.Mos bli ose mbaj diçka që nuk të bën

3.Mos bli ose mbaj diçka që nuk të përshtatet

4.Mos bli diçka vetëm sepse është me ulje

5.Kur blen diçka, hidh diçka tjetër

6.Ndërro rroba me shoqet tuaja më me stil

7.Mos u përfshini nga ndjenja e blerjes së shfrenuar, por bëni një listë me gjërat që ju duhen (mund të blini diçka çdo muaj)

8.Jepini mundësinë eksplorimit në marka të reja

9.Merrni disa vendime të vështira dhe jo të lidhura emocionalisht – nëse nuk e vishni diçka për 6 muaj hidheni

10.Krijoni një uniform, një kombinim që ju përshtatet dhe vazhdoni blini gjëra të atij stili

11.Njihuni mirë me gardërobën tuaj dhe ato gjërat e fshehura diku

12.Investoni në gjërat që keni duke i rregulluar, në vend që t’i ribleni

13.Merrni rroba me qira në rastet kur ju duhen

14.Shikoni nëse e vishni një rrobë gjatë një sezoni dhe sa shpesh