Modë

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Asnjë ceremoni çmimesh nuk mund të kalojë pa iu analizuar veshjet e tapetit të kuq. Lady Gaga është një nga të veshurat më mirë dhe shqiptarja Dua Lipa, gjithashtu. Dua zgjodhi fustanin e zi sa klasik, aq edhe ekstravagant, të markës Versace. Në listë ka edhe djem.

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Të tjerat i gjen më poshtë:

Lady Gaga

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Saweetie

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Olivia Rodrigo

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Chloe Bailey

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Megan Three Stallion

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Doja Cat

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Halsey

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

St. Vincent

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Tiffany Haddish

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Lil Nas X

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Giveon

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022

Japanese Breakfast

13 të veshurit më bukur në Grammys 2022