Modë

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Të shikosh të veshurat më mirë nuk është vetëm çështje kurioziteti. Fustanet e tyre mund t`ju japin ide pafund edhe për festat e dasmat që mund të kesh këtë sezon. Dhe e mira e kësaj liste është që bëjnë pjesë edhe disa burra me shumë stil.

Kate Middleton

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Vimbai Masiyiwa

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Freya Aspinall

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Sophie Hermann

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Conor Gallagher

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Tamara Beckwith Veroni

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Hamish Bowles

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Simone Ashley

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Francesca Hayward

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Joe Locke

10 të veshurit më mirë në vitin 2022

Tiranapost.al