Modë

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Taylor Swift kryeson jo vetëm listën e çmimeve, me tre prej nonimeve të fituara, por edhe të veshurën më bukur. Si çdo event tjetër, edhe këtë herë veshjet kaluan nën lupën e kritikëve dhe lista e më të mirave është gati.

Taylor Swift me Oscar de la Renta

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Lizzo me Jean Paul Gaultier

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Blackpink me Celine, Dior, Chanel dhe Saint Laurent

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Sabrina Carpenter me Moschine dhe Jennifer Behr

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Lil Nas X me Harris Reed

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Sofia Carson me Carolina Herrera

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Becky G me Zuhair Murad

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Conan Gray me Harris Reed

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Shenseea me Marc Jacobs

10 të veshurit më bukur në MTV Awards

Dylan O`Brien me Bode

10 të veshurit më bukur në MTV Awards