Modë

10 stile vjeshte për t`u kopjuar

10 stile vjeshte për t`u kopjuar

Vjeshta erdhi, edhe pse temperaturat nuk janë akoma ato tipiket e kësaj stine. Është çështje ditësh që moti të freskohet dhe deri atëherë do t`i kesh bërë gati disa kombinime si këto më poshtë. Pantallano, xhinse e funde të tillë duhet të kesh plot të gardërovë, por ja si t`i bësh bashkë e të shkëlqesh.

10 stile vjeshte për t`u kopjuar

10 stile vjeshte për t`u kopjuar

10 stile vjeshte për t`u kopjuar

10 stile vjeshte për t`u kopjuar

Për t`u dukur çdo ditë ndryshe.

*Burimi Cosmopolitan