Modë

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

Ka nisur që prej 22 shtatorit Java e Modës në Milano dhe do të zgjasë deri në 28 shtator.

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

Modele dhe vajza të njohura të televizionit sjellin prej andej disa kombinime vjeshte. Elle ka shkrepur dhe shkëputur disa nga veshjet më të mira për të gjitha ato që vdesin të ndjekin modën.

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

Ngjyrat, ato të fortat dhe sidomos lejlaja duket të jetë në trendin e kësaj vjeshte.

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

10 kombinime vjeshte direkt nga Java e Modës në Milano

Shumica e këtyre vajzave i kombinuan veshjet me çizme. Me nisjen e shirave vijnë jo vetëm si modë, por edhe si domosdoshmëri.

*Burimi Elle