Lajme nga Bota

Vijon nxjerrja e trupave në ishullin italian Ischia. Mes viktimave një i porsalindur

Vijon nxjerrja e trupave në ishullin italian Ischia. Mes viktimave një

Pas rrëshqitjes së dheut në ishullin italian Ischia, ka vijuar nxjerrja e trupave të pajetë.

Mes viktimave është një i porsalindur dhe dy fëmijë. Numri i jetëve të humbura ka shkuar në 8 në total. Një burrë është ende i paidentifikuar.

Katër të lënduar janë transportuar drejt spitalit. 230 të tjerë janë evakuuar.

Shkollat janë mbyllur.