Lajme nga Bota

Vendet më të shtrenjta për emgrantët në 2022

Vendet më të shtrenjta për emgrantët në 2022

Hong Kongu është cilësuar si qyteti më i shtrenjtë për të jetuar dhe punuar jashtë shtetit këtë vit, sipas një raporti të ri.

Indeksi vjetor i kostos së jetesës së Mercer, renditi 227 qytete dhe mori parasysh çmimet e më shumë se 200 artikujve - nga kategori të tilla si ushqimi, transporti, strehimi dhe kujdesi personal.

Këtu është një përmbledhje e 10 qyteteve më të shtrenjta për emigrantët, sipas gjetjeve të Mercer.

Hong Kong, Hong Kong (SAR)

Zyrih, Zvicër

Gjenevë, Zvicër

Bazel, Zvicër

Bernë, Zvicër

Tel Aviv, Izrael

New York City, Shtetet e Bashkuara

Singapor, Singapor

okio, Japoni

Pekin, Kinë