Lajme nga Bota

Vendet me rrezikshmëri më të lartë nga Covid-19

Vendet me rrezikshmëri më të lartë nga Covid-19

Qendra amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve ka shtuar 3 vende të tjera në listën e saj për rrezikshmërinë nga Covid-19.

Duke përfaqësuar tre kontinente, tre destinacionet e shtuara në listë të martën janë:

• Guatemala
• Marok
• Suedi

Vende të tjera me rrezikshmëri të lartë:

• Francë
• Gjermani
• Greqi
• Irlandë
• Itali
• Holandë
• Norvegji
• Portugali
• Spanjë
• Mbretëria e Bashkuar