Lajme nga Bota

Twitter vlon në debate por edhe ironi pas vrasjes aksidentale: kujt ja mban të punojë me Alec Baldwin! Dhe a do dënohet ai?

Twitter vlon në debate por edhe ironi pas vrasjes aksidentale: kujt ja mban

Një ngjarja dramatike ne sheshin e xhirimit të një filmi në Meksikë, ku aktori i famshëm Alex Baldwin është edhe bashkëproducent dhe protagonist.

Në rrethana që ende nuk janë sqaruar sepse investigimi vazhdon prej natës së kaluar, vrasja e kineastes dhe plagosja e regjisorit nga një armë që ka rezultuar e mbushur me fishekë, në dorën e Alec Baldwin.

Nuk dihet pse, si, pse dy të shtëna, kush e dinte që arma ishte e vërtetë? Si ka ndodhur ngjarja? Asgjë.

Deri më tani ka patur vetëm raportime shkurt dhe asnjë detaj tjetër s’është zbuluar. Vete aktori reagoi me një Twitter ku shprehte dhimbjen për atë ngjarje aksidentale dhe se ishte duke bashkëpunuar ngushtë me policinë për të zbardhur ngjarjen dhe sidomos historinë e armës.

Twitter vlon në debate por edhe ironi pas vrasjes aksidentale: kujt ja mban

Nga ana tjetër siç ndodhi me ngjarjet, ku ende nuk ka mbaruar hetimi, investigatorët dhe gjyqtarët e rrejtit kanë dalë me teoritë e tyre, komentet edhe ironitë e talljet.

Ja disa nga tëitterat që dalin ne seksionin top, ato më të klikuarat rreth ngjarjes Alec Baldwin:

Twitter vlon në debate por edhe ironi pas vrasjes aksidentale: kujt ja mban

Twitter vlon në debate por edhe ironi pas vrasjes aksidentale: kujt ja mban

Twitter vlon në debate por edhe ironi pas vrasjes aksidentale: kujt ja mban

Twitter vlon në debate por edhe ironi pas vrasjes aksidentale: kujt ja mban