Lajme nga Bota

TripAdvisor zbulon destinacionet që njerëzit mezi presin t’i vizitojnë këtë vit, nëse hapen kufijtë

 

TripAdvisor zbulon destinacionet që njerëzit mezi presin t’i
The beach of Le Precheur in Couleuvre Cove, Martinique.

 

Udhëtimi ka qenë jashtë axhendës sonë për shkak të pandemisë së koronavirusit. Edhe nëse një vend i ka mbajtur kufijtë hapur, rregullat me karantinë, teste, dhe kontrolle në linjat ajrore kanë bërë që të shumtë të mos e marrin mundimin dhe të presin momentin kur të lëvizin lirisht pa rregulla, të shijojnë ishujt dhe vendet më të popullarizuara në botë.

TripAdvisor ka shpallur për këtë vit destinacionet dhe disa prej tyre janë afër. Hayley Coleman, zëdhënësi i TripAdvisor tregon: Këto janë destinacione që udhëtarët dëshirojnë të vizitojnë, shpresojmë që të të jenë të lirë brenda vitit dhe ti shijojnë!

Destinacione të reja

TripAdvisor zbulon destinacionet që njerëzit mezi presin t’i

 

TripAdvisor zbulon destinacionet që njerëzit mezi presin t’i
Cabo San Lucas

 

Destinacionet në trend

TripAdvisor zbulon destinacionet që njerëzit mezi presin t’i

TripAdvisor zbulon destinacionet që njerëzit mezi presin t’i
Bali

Destinacionet më të popullarizuara

TripAdvisor zbulon destinacionet që njerëzit mezi presin t’i

TripAdvisor zbulon destinacionet që njerëzit mezi presin t’i
Panama City Beach in the United States

 

 

*Tiranapost.al.