Lajme nga Bota

Studentja amerikane humb jetën pasi mbytet në një konkurs për ngrënien e hot-dogut

Studentja amerikane humb jetën pasi mbytet në një konkurs

Studentja 20-vjeçare vdes pasi u mbyt gjatë konkursit të ngrënies së hot-dogut

Një studente në universitetin Tufts në Massachusetts ka humbur jetën pasi është mbytur gjatë një konkursi për ngrënien e hot-dog-ut.

Studentja amerikane humb jetën pasi mbytet në një konkurs

Madelyn Nicpon, një atlete e shquar dhe drejtuese studentore, vdiq në një spital të Bostonit një ditë pasi ra pa ndjenja në një sfidë për të mbledhur fonde për bamirësi, sipas Journal News.

Autoritetet deklaruan se, Nicpon po merrte pjesë në një konkurs për ngrënien e hot-dogut dhe u mbyt.

Studentja amerikane humb jetën pasi mbytet në një konkurs

Univeristeti Tufts në një deklaratë tha se të pranishmit i dhanë ndihmën e parë dhe më pas ajo u dërgua në në spital, por asnjë përpjekje nuk ia vlejti dhe ajo humbi jetën.

Tiranapost.al.Z.B