Lajme nga Bota

Presidenti i ri i Argjentinës ka marrë vëmendjen e gjithë mediave, jo për mirë!

Presidenti i ri i Argjentinës ka marrë vëmendjen e gjithë

Ish-personaliteti i televizionit, jo konvencional, shpesh e quajnë "el loco" - i çmenduri, përfaqësues i të djathtës ekstreme, është zgjedhur president i Argjentinës.

Argjentina ndërkaq po përjeton periudhë të vështirë financiare, dhe ardhja në pushtet e Javier Milei ka lënë botën pa fjalë.

Videoja tregon se kush është njeriu që zgjodhën argjentinasit që t'i drejtojë për të ardhmen.

View this post on Instagram

A post shared by The Guardian (@guardian)