Lajme nga Bota

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë. Pamjet nga Volo i Greqisë pas motit të keq

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë.

Imazhet që vijnë nga qyteti grek Volos, të kapura me dron janë të rënda. Një qytet i zhytur në baltë.

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë.

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë.

Moti i keq dhe fenomemi i ashtuquajtur Daniel kanë prekur mbi 200 mijë njerëz që jetonin në zonat e Agria dhe Lechonia.

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë.

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë.

Shtëpitë mbetën pa drita, pa ujë, u bllokua transporti, u shkëput interneti dhe valët e komunikimit.

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë.

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë.

Pa drita, transport, valë, me makina e shtëpi nën ujë.

Sipas parashikimeve, moti i keq do të zgjasë deri sot pasdite. Reshje të dendura shiu dhe stuhi parashikohen në Thesali, Sporada, Sterea qendrore dhe lindore (kryesisht prefekturat Evrytania, Fthiotida) dhe Evia veriore.