Lajme nga Bota

Një përgjigje për ata politikanë gratanongrata që po sulmojnë qeverinë se nuk po ndihmon Ukrainën

Një përgjigje për ata politikanë gratanongrata që po

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në Twitter i ka kthyer përgjigje të gjithë politikanëve dhe analistëve që sipas tij akuzojnë qeverinë se nuk ka dhënë asnjë ndihmë konkrete për Ukrainën.

“Disa politikanë e analistë mbrojnë Ukrainën për të sulmuar qeverinë, që sipas tyre nuk ka dhënë asnjë ndihmë konkrete! Jo vetëm e kemi dhënë, po e kemi dhënë ndër të parët. Por nuk e kemi dhënë për t'u dukur këtu në Tiranë dhe aq më pak për të luftuar me gratanongratat e Tiranës!”, shkruan Rama.

Tiranapost.al