Lajme nga Bota

Ministrave francezë u ndalohet përdorimi i WhatsApp. Është i pasigurt

Ministrave francezë u ndalohet përdorimi i WhatsApp. Është i

Ministrat francezë nuk do ta përdorin më Whatsapp-in. E kanë të ndaluar.

Kryeministrja Élisabeth Borne u ka dhënë urdhër ministrave dhe zyrtarëve të lartë të kalojnë te Olvid, një aplikacion që pretendohet të jetë më i sigurt se WhatsApp dhe Signal.

Problemet e sigurisë janë ana e errët e këtyre aplikacioneve që kanë lehtësuar komunikimin. Jo pak herë është vërtetuar se bisedat përgjohen dhe të dhënat e mbledhura shiten për të tretë.