Lajme nga Bota

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro Biden

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Artistët janë një zë që frymëzon, por shpesh edhe pikë referimi për shoqërinë. Amerika e Hollivudit, ajo intelektuale dhe e mediave është pothuaj e gjitha kundër modelit Trump dhe po bëjnë fushatë pro Joe Biden.

Disa prej tyre kanë shkruar disa herë në rrjetet e tyre sociale, ku kanë mbështetur vazhdimisht Biden.

Disa prej emrave të njohur në të gjithë Amerikën të cilët mbështesin Biden janë:

Adele

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Becky G

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Cher

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Demi Lovato

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Ellie Goulding

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

J Balvin

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Jeezy

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

John Legend

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Mac Miller

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Maná's Fher Olvera

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Marc Anthony

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Meek Mill

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Miley Cyrus

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Neil Young

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Ricky Martin

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Rolling Stones

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Romeo Santos

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Shakira

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Taylor Swift

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Cardi B

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Usher

Lista me artistët amerikanë që po dalin kundër Trump e pro

Wyclef Jean, YG & Nipsey Hussle, etj, etj.

Ndërkaq në Shqipëri po ndodh i njëjti fenomen me këngëtarë që po dalin publikisht krah Veliajt për Tiranën dhe modelit të punës.